Дизајнирајте го својот производ!

Видовте нешто што Ви се допаѓа, но не е во соодветна димензија за Вашиот простор? Или пак можеби имате замислено дизајн на масa од мермер која ние ја немаме? Споделете ја Вашата идеја, ние ќе ја реализираме за Вас. Прикачете слики или скици од производот и пишете ни ги потребните информации во формата подолу. Бојата на мермерот изберете ја од нашата понуда.


Доколку Вашиот дизајн е оригинален и изработен по скица ќе биде објавен на нашата онлајн продавница и ќе го носи Вашето име ( вистинско или уметничко ). Да, и Вие можете да бидете дизајнер на мермерни производи!