Услови за испорака

20 Oct 2020

Испораката е бесплатна и се врши единствено на територијата на Република Северна Македонија.


Рок на испорака

Рокот на испорака е од 7 до 14 работни денови, но поради тоа што производите се изработуваат по нарачка и се доставуваат од страна на курирска служба и поради новонастанатата ситуација со COVID19 може да се случи испораката да задоцни. Доколку дојде до задоцнување од наша страна, купувачот ќе биде навремено известен. Доколку задоцнувањето е од страна на курирската служба ќе направиме се’ што е во наша можност пратката да се достави што поскоро.


Преземање на пратка

Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Пред да ја изврши доставата, ќе бидете исконтактирани за обостран договор за времето на достава. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено.