Најчесто поставувани прашања:

Дали имате продажен салон?

Дали може да се врати производ?

Дали се наплаќа за достава?

За колку дена да го очекувам производот?

На кој начин се врши плаќањето и дали можам да платам при достава?

Како да ја исчистам мермерната површина?